• Snelle service
  • Klantvriendelijk
  • Professioneel en veilig
  • 45 jaar ervaring
  • Een begrip in Amsterdam
  • 24 uur per dag bereikbaar

Veel gestelde vragen

U kunt hiervoor het beste telefonisch contact op nemen, wij werken namelijk wel buiten Amsterdam maar wel alleen in de omgeving van Amsterdam. Wilt u weten of wij bij u kunnen langs komen, dan kunt u ons bellen op 020-6311331 of mailen naar info@aorc.nl

Dat kan; wij vinden het erg leuk als u het contact met ons bedrijf als positief heeft ervaren. U kunt dan hier klikken om ons dit te laten weten.

Mocht u niet tevreden zijn dan horen wij dat uiteraard ook graag van u, wij doen er als bedrijf alles aan om onze kwaliteit hoog te houden. U kunt ons dit laten weten door hier te klikken 

Dat kan; wij bekijken elke situatie afzonderlijk en kunnen u een duidelijke offerte of contractaanbieding geven. U kunt hier ook denken aan preventieve werkzaamheden of een aangepast contract voor o.a. parkeergarages, hotels of musea. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Hiervoor willen wij u graag doorverwijzen naar de Tips & Tricks pagina

U kunt altijd telefonisch contact met ons op nemen mocht u vragen hebben; wij zijn u graag van dienst. Liever mailen? Dan graag het factuurnummer en uw adres vermelden in de mail. Als u het prettig vind dat wij u bellen kunt u ons uw telefoon nummer mailen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Hiervoor verwijzen wij u graag naar de pagina Vacature

Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. U kunt een afspraak maken door ons te bellen op 020-6311331

U kunt ons een mail sturen met uw nieuwe adresgegevens; ook als uw rekeningnummer veranderd.

In de meeste gevallen is het Hoofdriool dan vol, dit gedeelte van het riool is voor De Gemeente. Mocht u dit niet zeker weten kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken, wij kijken dit dan voor u na en geven u de informatie over de vervolgstappen.

Tegenwoordig kunt u helaas niet voorzichtig genoeg zijn. Als u een afspraak heeft gemaakt met onze firma (A.O.R.C.) kunt u ons herkennen aan onze oranje bussen waar A.O.R.C. op staat en ons telefoonnummer. De monteur heeft altijd kleding aan waar ons bedrijfslogo op zichtbaar is. Mocht u toch twijfelen kunt u altijd contact op nemen met ons kantoor.

Wij streven er naar u (bij iedere verstopping) zo snel mogelijk te helpen. Als er niet open gedaan wordt bellen wij u altijd op om te kijken of u de bel niet heeft gehoord. Mocht het zo zijn dat u niet aanwezig bent dan laat de monteur een kaart achter in uw brievenbus waarop staat dat u een nieuwe afspraak met ons kunt maken. Dit kunt u dan doen door te bellen naar 020-6311331.

Adres

A.O.R.C. b.v.
Oostzanerdijk 147-D
1035 EX Amsterdam
Tel. 020-631 13 31
Email: info@aorc.nl
Web: www.aorc.nl

Vaste opdrachtgevers

Stadgenoot
Rochdale
Eigenhaard
De Key
VvE Beheer Amsterdam
Pro VvE beheer
Alliantie VvE Beheer
Stedeplan

Downloads en links

Algemene voorwaarden